Het duurt nog even maar voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Je kan maar beter nu alvast het een en ander voorbereiden want als het eenmaal december of november is, is het zo druk dat je er eigenlijk niet aan moet denken om ook nog allerlei cadeaus in huis te halen. En die cadeautjes, die hoeven helemaal niet groot te zijn. In deze blog vertel ik hier meer over. Lees je mee?

Wie zoet is, krijgt lekkers

Een cadeautje dat het altijd goed doet, is iets lekkers. Denk maar aan de fles wijn die je aan sommige vrienden of vriendinnen geeft bij hun verjaardag. Vaak doen we dat omdat we niet iets beters konden bedenken, maar ook omdat het altijd gewaardeerd wordt. Verras daarom iemand met een heerlijke Tony Chocolonely kerst reep. Deze chocoladerepen komen in allerlei verschillende smaken, dus er is een hoop om uit te proberen en er zal voor iedereen wel iets bij zitten.

Daar heb je wat aan

Anders is het misschien leuk om aan je dierbaren, klanten of ander soort relaties te vragen of zij speciale wensen hebben. Het gaat dan eerder om cadeaus die een functie hebben. Als kind moet je er bijvoorbeeld niet aan denken maar als volwassene ben je maar wat blij als je weer een paar sokken als kerstgeschenk krijgt.

Van de verlanglijst

Uiteraard zullen er ook wel wensen zijn die iets verdergaan dan het uiterst noodzakelijke. Die wensen staan op de verlanglijst en ook daar kijken we graag naar. Het is toch mooi om een dierbare iets te geven wat hij of zij al heel lang wil hebben? De blijdschap wordt dan gevoeld aan beide kanten van het cadeau.

Een fijne verassing

Je maakt de sfeer met kerst helemaal compleet door de boel mooi te versieren en in te pakken. Zo wordt het weggeven en uitpakken van de cadeaus ook een feestje op zich. Wie wil er niet een mooi kerstgeschenk krijgen, iets dat al voelt als een cadeautje voor je ook maar weet wat erin zit?

Voor iedereen!

En uiteraard is kerst een feest dat niet door iedereen wordt gevierd. Maar een moment in het jaar nemen om stil te staan bij de mooie dingen in het leven, om dankbaar te zijn en dit te vieren, dat is voor iedereen! En iedereen kan dat op zijn of haar eigen manier doen, thuis en ook op het kantoor.