Water drinken is gezond en belangrijk. Door regelmatig een flinke slok of twee water te drinken zorg je niet alleen goed voor je lijf, je zorgt ook goed voor je huid en zelfs voor je hersens. Water drinken als het warm is is extra belangrijk. Je lichaam verliest dan, door zweten, veel vocht en dat moet toch worden aangevuld. Nu is het water drinken uit een glas wanneer je onderweg bent bijna niet te doen. Je kunt dan beter kiezen voor het drinken uit de gepersonaliseerde waterfles van Flaske. Deze gepersonaliseerde waterfles hoef je met niemand te delen: jouw naam staat erop. En je kunt deze gepersonaliseerde waterfles onder iedere kraan weer even omspoelen en dan weer vullen.

Gebruik de gepersonaliseerde waterfles in iedere situatie

Ga je lekker wandelen of zelfs hiken? Dan wil je niet met die gepersonaliseerde waterfles in je hand lopen. Dat is gewoon niet fijn. Het is dan goed om te weten dat je op de site van Flaske verschillende oplossingen vindt voor het meenemen van je gepersonaliseerde waterfles. Zo kun je er, bijvoorbeeld, een karabijnhaak bij bestellen. Je kunt de fles dan gewoon aan je rugzak of aan je riem hangen. Je hebt je handen dan vrij. Drink je het liefst uit een bidon, bijvoorbeeld tijdens het fietsen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Er kan meer met zo'n waterfles dan je vooraf had bedacht.

Je kind is er ook blij mee!

Nu je kind weer begint met school en sport is het weer zaak dat hij of zij een rugzak vol met spullen meeneemt naar school of naar het sportveld. Denk dan aan de lunchtrommel, een extra snackje en wat fruit. Maar ook water mag niet vergeten worden. Je kind zal heel blij zijn met een eigen gepersonaliseerde waterfles van Flaske. Doordat zijn of haar naam erop staat is de fles ook nog eens gemakkelijk weer terug te vinden als deze ergens is blijven staan. En geloof mij, dat gebeurt nog voor de eerste maand school weer voorbij is.

Ook zakelijk een goed idee!

Wil je dat je medewerkers nog beter om hun gezondheid denken? Dan is het een goed idee om ze allemaal een goede waterfles te geven. Je kunt deze waterfles dan laten personaliseren door je bedrijfsnaam erop te laten drukken. Je medewerkers maar ook je zakenrelaties zullen dit cadeau zeer op prijs stellen. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan op de site van Flaske!