expose your talent

Het zit in je!

Blog

Schoenentrends van zomer 2020

Als er iets is waar ik een talent voor heb, is het wel volgen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en fashion. Dit lijkt een makkelijke taak, maar toch kan het zo zijn dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker wanneer er net weer allemaal nieuwe releases zijn uitgebracht door grote modehuizen kan het soms lastig zijn het overzicht te bewaren. Toch blijf ik er graag van op de hoogte. Dit doe ik ook een beetje om jou op weg te helpen. In dit bericht heb ik tot op de bodem uitgezocht welke schoenentrends je terug zal zien komen deze zomer. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Grove laarzen zijn hot

Letterlijk en figuurlijk. Wie deze zomer er cool wilt bij lopen, zal het volstrekt niet cool hebben. Laarzen dragen in de zomer kan, maar niet op de warmste dagen van het jaar. Toch is iets wat je veel bij modehuizen hebt gezien deze lente, de grove boots. Denk hierbij aan zwarte laarzen met een dikke plateauzool en harde contouren. Het kan niet te gek deze zomer.

Maar behalve dit type zomerlaars, ga je ook veelvuldig cowboylaarzen tegen komen in het straatbeeld. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar het ontwerp zal er wel zijn. Slangenprint, felle kleuren of juist enorm minimalistisch: er is een cowboyboot in elke soort. Waar ga jij voor?

Je kunt de zomerlaars leuk dragen onder een jurk of rok die tot de knie komt. Op deze manier accentueer je jouw kuiten en lijkt het alsof jouw benen langer zijn. Is een rok niet helemaal jouw style? Geen paniek, laarzen staan namelijk ook geweldig onder een korte broek.

Kleurrijke sneakers

Wat de sneakers betreft zijn het vooral de kleuren die opvallen deze zomer! We kennen ondertussen allemaal de daddy shoe of chunky sneaker wel. Deze trend zet zich gestaag door deze zomer, maar dan wel met een variant in meer kleuren. Van pastel tot neon colour blocking je ziet het allemaal terugkomen.

Als dit een trend is die niet voor jou gemaakt is hoef je niet bang te zijn. Nubikk schoenen zijn er namelijk ook in neutrale kleuren die je makkelijk bij elke outfit kunt stylen. Wil je toch voor Nubikk dames schoenen kiezen? Geen probleem, het merk brengt het hele jaar door leuke en inspirerende modellen uit. Op deze manier weet je zeker dat jij niet buiten jouw comfort zone stapt maar ook de laatste trends volgt.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén