Je hebt een auto voor de deur staan maar die doet niet meer wat het zou moeten doen, namelijk: rijden! Dat betekent dat er een grote kans is dat de auto naar de sloop moet. Maar dit is niet altijd even makkelijk, want hoe breng je een auto die niet kan rijden naar de sloop? Gelukkig komt bij dit probleem OSW om de hoek kijken. Dit bedrijf zorgt er niet alleen voor dat je auto goed en wel naar de sloop komt, maar dat je er ook nog eens voor betaald krijgt. Hier lees je hoe het sloopauto verkopen ongeveer werkt en vooral wat de voordelen zijn!

Een lege oprit

Een auto kan jaren lang op de oprit staan als je niet weet hoe je de auto naar de sloop brengt. Wanneer je gebruik maakt van OSW zal de auto echter binnen de kortste tijd weg zijn. In eerste instantie wordt er contact met je opgenomen om het te hebben over de auto en over wat je er voor zou willen hebben. Je meld je auto aan en vervolgens gaat OSW voor je aan de slag om te kijken naar wat er mogelijk is. Nadat OSW weer contact met je op heeft genomen over het hoogste bod, kun je deze zelf accepteren. Hierdoor heb wel de controle, maar hoef je niet heel veel werk te verrichten.

Behulpzaam

Waar OSW zich echt in onderscheidt is de mate van behulpzaamheid wanneer het gaat het over het verkopen van je sloopauto. Het is niet altijd even makkelijk om vast te stellen hoeveel je auto nog waard is of wat je ervoor kunt vragen. Het is namelijk niet voor niets een sloopauto. De medewerkers van OSW gaan voor je kijken naar de mogelijkheden en komen bij je terug met biedingen. Wat betekent dit voor jou? Vooral dat je niet zelf opzoek hoeft naar potentiële kopers. Aan de hand van de biedingen zul je ook vanzelf zien wat men ongeveer voor de auto over heeft.

Ophaalservice

Het lastige van het hebben van een sloopauto is dat de auto niet meer geschikt is om te rijden. Hierdoor is het een opgave om de sloopauto van de oprit te krijgen. Als je je sloopauto verkoopt bij OSW wordt ervoor gezorgd dat de auto opgehaald wordt met een sleepwagen, hierdoor hoef je eigenlijk geen enkele moeite te doen om zelf iets te regelen. Wanneer je een bieding hebt geaccepteerd is het mogelijk om een afspraak te maken voor de ophaalservice om de auto op te halen. Wanneer de auto wordt opgehaald, kan er ook meteen betaald worden.