Heb jij het afgelopen jaar ook zo genoten van het heerlijke weer in Nederland? Je hoefde echt niet naar het buitenland op vakantie om een lekker kleurtje te krijgen en te genieten van de zon. Je kon heerlijk in je eigen tuin of op je eigen balkon genieten van het zonnetje! Maar iedere keer op een kleedje op de grond gaan zitten of een stoel van binnen naar buiten slepen gaat, op den duur, toch wel wat vervelen. Misschien is het een beter idee om te kiezen voor een mooie loungeset voor in de tuin of voor op het balkon. Een loungeset is veel meer comfortabel en het ziet er ook nog eens mooi uit. Zo aan het eind van de zomer is dit hét moment om te kiezen voor een loungeset of een loungebank tuin. Je kunt er dan de hele nazomer nog van genieten en de set staat er alvast voor volgend jaar.

Wat voor loungeset kies je?

Wil je een loungeset waar je heerlijk op kunt chillen met je hele gezin en iedereen die verder nog komt aanwaaien? Of kies je liever voor een loungeset waar je ook heel fijn op kunt eten? Zonder met je bordje op schoot te hoeven zitten. Het kan allemaal. Ga gewoon eens kijken in de showroom of op de website. Je ziet dan heel goed wat de mogelijkheden zijn en waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Lekker chillen in je eigen tuin

Eigen haard is goud waard, en dat geldt ook voor je eigen tuin. Het kost je niets om vakantie te vieren in je eigen tuin. Natuurlijk moet het weer dan wel meezitten, maar dat dat mogelijk is, heeft de afgelopen zomer wel bewezen. Je kunt een mooie loungeset kopen en deze compleet aankleden. Bestel er direct een parasol, een tuinkleed en andere mooie accessoires bij. Zo heb je een extra kamer, maar dan buiten. Dat is pas genieten!

Hoe zorg je dat de set mooi blijft?

Veel loungesets kunnen gewoon buiten blijven. Het is wel verstandig om de kussens naar binnen te halen. Is het seizoen echt afgelopen? Dan kun je de kussens het best even wassen en deze goed laten drogen en ze dan binnen opbergen. De set zelf laat je buiten staan of zet je in de schuur of het tuinhuisje. Laat je de set buiten staan? Dan is het wel een goed idee om de set af te dekken met een goede afdekhoes.