expose your talent

Het zit in je!

Geen categorie

LED lampen voor tuin en balkon!

Ik ben onlangs verhuisd naar een prachtige nieuwbouw woning. Alles moest er wel nog aan gedaan worden, van vloer tot verlichting. Gelukkig kan ik redelijk klussen, en hou ik er ook van goed de tijd te nemen om kwalitatieve producten te zoeken en ze te installeren.
Hoewel ik erg tevreden ben met mijn gloednieuwe woning, mis ik mijn tuin erg. Ik hou erg van rond wroeten in de aarde, en mijn plantjes zien bloeien. Ik had een grote tuin compleet met tuinmeubilair, een schuurtje, en wilde bloemen. Gelukkig heb ik een balkonnetje dat ik dankzij BES LED helemaal op heb kunnen fleuren, alsof ik mijn eigen tuintje heb gemaakt. En BES LED heb ik niet alleen op het balkon…

Licht zet de sfeer.

Toen ik net mijn woning kreeg, zag ik het allemaal voor me. Een ruime prachtige woning, met zacht en dimbaar licht in de woonkamer maar wat feller helderder licht in de keuken. Geloof me; dat heb je nodig. Je wil goed zien waar je snijdt, schenkt en kookt! Gelukkig kan dit allemaal met spotjes in het plafond. Ik hou van een paar handig weggestopte spotjes die precies genoeg licht geven, vooral in de woonkamer vind ik een zacht geel licht belangrijk. Met licht zet je de sfeer in alle kamers. Denk je maar in; een woonkamer met TL licht ziet er ontzettend ongezellig uit en doet ook nog eens pijn aan je ogen. Daar wil je juist zacht en sfeervol licht. Maar in een werkplaats zou TL licht weer niet misstaan!
Ook in de badkamer heb ik spotjes geïnstalleerd. Dat is prettig omdat ik zelf een romantischlicht kan maken door ze zacht te zetten, maar ook als ik even mijn huid goed wil bekijken, kan ik met een draai aan de knop het licht fel maken. Daarom vind ik spotjes zo prettig; het zijn eigenlijk honderd stilstaande lampen in een!

Balkon als tuin.

Op mijn balkonnetje heb ik allereerst een grasmat gelegd. Zo kan ik toch nog met mijn voeten door het 'gras' heen lopen, ik hou van dat gevoel. Daarnaast heb ik overal plantjes in hangpotten, op planken, en in grote potten op de grond. Planten met grote groene bladeren, maar ook en roos klimt tegen de muur aan en een simpele klimop kloutert door de spijlen heen van het balkon.
Maar wat ik heb gekocht dat het écht afmaakt; zijn de LED lampjes voor buiten. Ik heb wat priklampen en een tafellamp gekocht, die nu vanzelf aan gaan in de avond. Het is prachtig. Dat in combinatie met de geuren en kleuren van de plantjes, geven me het gevoel dat ik weer buiten ben…

Geef een reactie

Thema door Anders Norén